برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت

۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۵ کد خبر : ۱۳۵۸
تعداد بازدید:۱۰۲
امادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه جهت برگزاری دوره های مختلف آموزش منابع انسانی
 به نام خدا

با توجه به اینکه تداوم بخشیدن و همگانی کردن آموزش و کمک به ارتقاء سطح دانش و فرهنگ عمومی در جامعه و توسعه آموزشهای کاریردی و تخصصی، از ابتدا بعنوان یکی از عمده اهداف مدنظر بوده است، لذا برگزاری دوره های کوتاه مدت بعنوان یکی از برنامه های اجرایی این معاونت مورد توجه قرارگرفته است.

لازم به ذکر است که آموزش کوتاه مدت به نوعی از آموزش اطلاق می شود که در قالب دوره های کاربردی اجرا می شود و به شرکت کنندگان این دوره ها گواهی گذراندن دوره بدون استفاده ازعناوین رسمی دانشگاهی (ماننددکاردانی، کارشناسی و... یا معادل آنها) اعطا می شود.

با لطف ایزد منان و تلاش جمعی از اساتید مجرب و همکاران تلاش می کنیم تا با حفظ ساختارهای اجرایی، برنامه های آموزشی خود را با موفقیت به اجرا گذاشته و
رضایت شرکت کنندگان را در دور ه های خود کسب نما ییم.

طراحی این دور ه ها به گونه ای انجام پذیرفته تا علاوه بر انطباق با الزامات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بالاترین دانش روز به صورت کاربردی به داوطلبین ارائه
گردد.

از برنامه های دیگری که در دستور کار خود قرار داده ایم برگزاری آموز شهای تخصصی برای مدیران و کارشناسان صنایع مطابق با الگوهای مدرن و به روز دنیا خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با شماره تلفن 086-42433037 ، خانم مهندس هادیان تماس حاصل نمایید.

نظر شما :